Cégünkről: Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka

TÖBB, MINT HÚSZ ELTÖLTÖTT ÉV AZ ÉPÍTŐIPARBAN:
Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged, Makó, Szentes, Csongrád Megye

Cégünk indulásakor csak kőműves munkákat végeztünk, de szakmai kínálatunkat az utóbbi években több irányba is bővítettük. Ma már a kőműves- és hidegburkolási munkák mellett napi szinten végzünk épületbontást, illetve ács és festő tevékenységeket.

A számos szakmunka szoros összekapcsolódása és a szakterületek külön-külön szakemberekkel alátámasztott tudása és tapasztalata, illetve a közös szakszerű munka már számos esetben bizonyította a jobb hatékonyságot és megrendelőink egyre növekvő elégedettségét és támogatását.

Térkövezés, hőszigetelés, kőműves munka Szeged Makó Szentes, Csongrád Megye

Minden egyes feladatot külön, arra szakképzet brigádok végeznek. Az elvégzett munkákra több éves garanciát vállalunk.

Ügyfeleink mondták

- Dr. Bertók Gyula ügyvéd – A cég nálunk belső vakolást, aljzatbetont és térkőkészítést végzett, ami nagyon tetszett. Rövid határidővel, szépen dolgoztak.

- Bajomi Péter zenetanár – Egy közös ismerősünk ajánlotta a céget. 2006 nyarán készítették el a kertemben a térkövezést és egy kerti bútort, ami azóta is szép, és hibátlan.

- Kiss Károly – Két rossz állapotú öreg házat igen rövid határidővel elbontottak és a rengeteg törmeléket elszállították. A terepet a megbeszéltek alapján rendezték, átadták.